tisdag 3 september 2013

Packar upp nyheter som doftar UNDERBART :)

Ett premiumljus från USA med vax av högsta kvalitet. Alla glasen har dubbla  vekar för högsta mysfaktor och mest effektiva förbränning.

Brinntid ca 55 timmar.


Mjukt delikat men ändå vågad. Feminint blommig men ändå fruktig. Denna frestande doft är en fantastisk hyllning till det vackra och praktfulla körsbärsträdet i full blom.

Mormors kök på hösten -- vem kan glömma det? Söta krispiga äpplen rullade i kanel och nejlika med ett stänk av apelsin, blandade till en perfekt paj. När du gräddar den fylls hela huset av förväntningar. Njut av det härliga minnet varje gång du tänder detta inspirerande ljus.



Njut av känslan från tonerna av melon kombinerad med kiwi och vanilj. Bara öppna locket och släpp loss den härliga väldoftande frukten.


 Denna livfulla kombination av nötkräm, kryddnejlika och kanel har kombinerats med bakat äpple, farinsocker och vanilj till en igenkännande doft av härliga bakverk.
Dagen efter det stora regnovädret kommer sol och en härlig sommarbris och du bestämmer dig för att hänga ut lakanen på tork. När du tar in dem på eftermiddagen möts du av en varm fräsch doft av nytvättat. Här återskapar vi den underbara tillfredsställelsen och fyller rummet med dess rena och lätta doft.

Pris 159:-/st

Unna dig ett kvalitetsljus 

som lyser upp i höstmörkret.

Måna & Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar