tisdag 24 april 2012

Dom är här nu!!!

Spelen som vi visade tidigare..

Inte ens nära

Hur många hårstrån finns det i ett ögonbryn, hur många
procent av amerikanerna kan placera ut Sverige på en världskarta och hur många
hål är det i en innebandyboll? Tror du att du kan gissa dig nära det korrekta
svaret? I så fall har du nog en bra chans i det här spelet!

Vem i rummet?

Vem i rummet kissar i duschen och vem i rummet skulle överleva kortast tid på en öde ö? Vem har den bästa radio-rösten, vem kikar i andra människors badrumsskåp och vem behöver längst tid för att bygga ihop en bokhylla från IKEA?

Svenskar – inte så lagom som vi tror…

Ett underhållande frågespel om svenskar
Hur många procent av svenskarna tvättar inte händerna efter ett toalettbesök och hur många procent av de svenska kvinnorna har kastat en sko på en man? I vilken stad är vi mest otrogna, vilken mening använder en svensk oftast och vad är det som ger allra högst status bland svenskarna? Och vem är egentligen världens mest kända svensk? Tror du att du vet svaren? I så fall har du nog en god chans i det här spelet!

Det borde man ju veta

Ett spel om allt det där man faktiskt borde veta..
Det borde man ju veta! är ett medryckande och underhållande frågespel med över 400 frågor om sånt man faktiskt borde veta. Till skillnad från traditionella frågespel så har vi vänt på konceptet helt och delar inte ut poäng för rätt svar – bara minuspoäng för fel svar! Antalet minuspoäng beror på hur enkel frågan är och svarar man fel på en busenkel fråga så straffas man snabbt med massor av elaka minuspoäng.
Var beredd på att bli osäker på även de enklaste av frågor när inte Google eller Wikipedia finns till hands! Ett helknasigt, nervpirrande och kul spel som garanterat kommer bjuda på många hjärnsläpp, skratt och pinsamma svar!

Perfekt som "gå-bort"-present & har man tur kanske man få vara  med & provspela sen :)

Vi ses!

Måna & Helena


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar